Premier Lig | Şampiyonların maçını Liverpool kazandı!

Avrupa'nın en büyük ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Lig'i resmen başladı ve ilk hafta karşılaşmaları oynandı. Son şampiyon Liverpool'un zorlansa da kazandığı haftada Manchester United, Burnley, Manchester City ve Aston Villa maçları ertelendiği için sahne alamadı. 

FULHAM 0-3 ARSENAL
Premier Lig'de yeni sezon Fulham - Arsenal karşılaşmasıyla başladı. Bu sezon lige geri dönen Fulham, Mikel Arteta'nın takımı karşısında direnç gösteremedi. Hafta içinde Liverpool'u yenerek kupa kazanan Arsenal, Fulham karşısında da Alexandre Lacazette, Gabriel ve Pierre Aubameyang'ın golleriyle 3-0 kazanmayı başardı. Fulham'da geçen sezonu Galatasaray'da geçiren Jean Micheal Seri ve Mario Lemina maçın kadrosuna alınmadı.

Fulham - Arsenal maç özeti: 


LIVERPOOL 4-3 LEEDS UNITED
İngiltere Premier Lig'de geçen sezon fırtına gibi eserek şampiyonluğa ulaşan Liverpool, Champions Lig'in şampiyonu Leeds United'ı konuk etti. Marcelo Bielsa'nın Liverpool'un kusursuz işleyen sistemini zorladığı görülürken gol düellosuna sahne olan maçta Mohammed Salah sahneye çıktı ve kırmızılar lige galibiyetle başladı. Liverpool'da Salah hattrick yaparken Virgil van Dijk da skora etki etti. Yıllar sonra Premier Lig'e dönen Leeds'in gollerini ise Jack Harrison, Patrick Bamford ve Mateusz Klich kaydetti.

Liverpool - Leeds United maç özeti: 


WEST BROMWICH 0-3 LEICESTER CITY

Premier Lig'in yeni ekibi West Bromwich ilk hafta Leicester City'e direnemedi ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Çağlar Söyüncü'nün 90 dakika sahada kaldığı maçta Leicester'a galibiyeti Timothy Castagne, Jamie Vardy (2) kaydetti. 

West Bromwich - Leicester City maçı özeti: 



TOTTENHAM 0-1 EVERTON

Jose Mourinholu Tottenham ligin ilk maçında oldukça kötü bir görüntü sergilerken Ancelloti'nin Everton'ınına mağlup oldu. Everton'ın daha etkili taraf olduğu maçta mavilere galibiyeti Dominic Calvert-Lewin getirdi.

Tottenham - Everton maç özeti: 


Premier Lig'de haftanın diğer sonuçları şu şekilde:
Brighton & Hove Albion 1 - 3 Chelsea 
West Ham United 0 - 2 Newcastle United
Crystal Palace 1 - 0 Southampton
Sheffield United  0- 2 Wolves

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0