TÜBAD Turnuvası'nı 4. tamamladık.


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında TÜBAD turnuvasına katılan Galatasaray erkek basketbol takımı, turnuvanın 3.lük maçında Anadolu Efes ile karşılaştı. Mücadeleden 97-63 mağlup ayrılan Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri turnuvayı 4. sırada tamamladı.

Karşılaşmaya Daryl Macon Jr., Göksenin Köksal, Yiğit Arslan, Ayberk Olmaz, Johnathan Williams ilk 5'i ile başlayan sarı kırmızılılar ilk çeyreği 30-16 geride kapattı. Daha sonradan maça tutunmakta zorlanan Galatasaray rakibine diş geçiremedi ve ilk yarı 55-30 sona erdi. Galatasaray 3.çeyrekte ilk yarıya göre daha bi oyun sergilese de çeyreği 25-19 geride tamamladı. Maç boyunca aynı seviyede giden fark son çeyrekte de değişmeyince maçı Anadolu Efes 97-63 kazandı.

Galatasaray'da en çok süre alan isimler Yiğit Arslan, Johnathan Williams ve Daryl Macon oldu. Maç boyunca en fazla sayı katkısını Daryl Macon ve Johnathan Williams'dan alan Galatasaray, bu oyunculardan 13 sayılık katkı aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0