UEFA listesinde değişiklik!

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek olan Galatasaray, gelecek hafta İskoçya temsilcisi Rangers ile deplasmanda karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesinde teknik direktör Fatih Terim, oyuncu listesinde değişikliğe gitti.

UEFA'ya bildirilen listede Adana Demirspor'a kiralanan Yunus Akgün'ün yanı sıra kiralık olarak takımdan ayrılması beklenen Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika'nın ismi çıkartılırken, sezon başında bedelsiz olarak takıma katılan Oğulcan Çağlayan'ın adı listeye eklendi. 4 yıllık sözleşme imzalanan ancak sezonun ilk 4 maçında TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan çıkacak kararın beklenmesi nedeniyle süre almayan 24 yaşındaki Oğulcan Çağlayan görev verilmesi halinde Rangers karşılaşmasında görev yapabilecek.

Eski Açık'ın yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin detaylı taktik analizini yaptı. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0