Belhanda kariyerinde ilki yaşadı!

Galatasaray'da
eleştirilerin ve tartışmaların odak noktasında yer alan Younes Belhanda dün akşam oynanılan BŞB Erzurumspor karşılaşmasında kariyerinde bir ilki yaşadı. Takımdan gönderilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan ancak yönetimin satmayı başaramadığı Faslı yıldız oyuncu, kariyerinde ilk kez sahaya kaptan olarak sahaya çıktı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın bu sezon olumlu ya da olumsuz gündemden düşmeyen oyuncusu Younes Belhanda, normalde iyi bir teklif gelmesi halinde transfer döneminde gönderilecekler listesindeydi. Sezon sonunda bitecek kontratından bonuslar hariç 3 milyon 350 bin Euro kazanan Belhanda’nın, yönetimin maaş indirimi talebine de olumsuz cevap verdiği ve kulübü, ödenmeyen alacakları için FIFA’ya şikayet ettiği öğrenilmişti. 

Teknik direktör Fatih Terim, sezona harika giren ancak sonra düşüşe geçen Belhanda’yı, eksikler ve Arda Turan’ın yedek soyunması nedeniyle Erzurumspor maçında kaptan yaptı. Terim, “11'e baktığınız zaman, 3. senesini oynayan Belhanda var. Diğerlerinin öyle bir kıdemi yok. Bu da adil olarak, takım kaptanı çıkmasını gerektirdi" dedi. 65’te Terim, Babel’in yerine 1. kaptan Arda’yı oyuna sürdü. Faslı yıldız da, pazubandını birinci kaptanına teslim etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0