Radamel Falcao'dan en iyi ikinci başlangıç!

Erzurum deplasmanında galibiyette başrol oynayan ancak mücadelenin hakemi Arda Kardeşler'in çok alakasız bir pozisyonda faul düdüğü çalarak ikinci sarı karttan oyun dışına gönderdi Radamel Falcao, ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti. Zaman zaman performansıyla eleştirilen Falcao, kulüp tarihinin en iyi ikinci başlangıcına imza attı! 

Kolombiyalı yıldız oyuncu zorlu deplasmanda hem sevinci hem de hüznü yaşadı.. Süper Lig'in altıncı haftasında oynanılan Erzurumspor karşılaşmasında 1 gol atıp, 1 de asist yapan ve iyi bir oyun ortaya koyan 33 yaşındaki El Tigre, ikinci yarıda gördüğü ikinci sarı kart sonrasında takımını 10 kişi bıraktı. Mücadelenin 20. dakikasında Emre Kılınç'ın golünde asisti yapan tecrübeli futbolcu, 64'te ise fileleri kendisi havalandırdı. Kolombiyalı yıldız oyuncu golün ardından rakibiyle girdiği ikili mücadelede ikinci sarıdan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. 

Buna rağmen Süper Lig'de 5 gole ulaşan Falcao, 2008-09'dan bu yana ligin ilk 6 haftasında en çok gol atan ikinci sarı kırmızılı futbolcu oldu. Daha önce Bafetimbi Gomis 2017-18'de 7 gol atmayı başarmıştı. 

7 GOLE DİREKT ETKİ ETTİ
Radamel Falcao ayrıca, bu sezon Süper Lig'de 7 gole direkt etki etmeyi başardı. Ünlü golcü 5 kez fileleri havalandırmasının yanı sıra 1'i dün olmak üzere toplamda 2 asiste imza attı ve bu dönemde Galatasaray'ı sırtlayan isim oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0