Cumhuriyet Kupası'nda şampiyon Engelsiz Aslanlar!

29 Ekim Cumhuriyet Kupası 3x3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası
'nda şampiyonluk Galatasaray TSB takımının oldu. 4 takımla düzenlenmesi planlanan fakat Bağcılar ve Beşiktaş takımlarına yapılan kovid 19 testlerinde pozitif vakalara rastlanması sebebiyle Galatasaray ve Fenerbahçe'nin iki ayrı takımla katıldığı organizasyon Ahmet Cömert Spor Salonunda gerçekleştirildi.

10 dakikalık 1 periyot üzerinden oynanan maçlarda 3 sayılık çizginin gerisinden atılan basketler 2 sayı, diğer atışlar ise 1 sayı olarak kabul edildi. Günün ilk maçında beyaz forma ile mücadele eden Galatasaray 2 takımı Fenerbahçe 1 takımını 10'a 7 yenerek finale yükseldi. Mustafa Muhittinoğlu ve Enes Bulut 5'er sayı ile galibiyeti getirdi.

Günün ikinci maçında ise Fenerbahçe 2 takımıyla siyah renk forma giyen Galatasaray 1 takımı karşılaştı. 13-8lik skorla maçı kazanan Galatasaray 1 takımı oldu. Siyah formayla mücadele eden Galatasaray 1 takımına galibiyeti getiren isimler 7 sayıyla İsmail ar, 3 sayıyla Aytaç Ercan, 2 sayıyla Bülent yılmaz ve 1 sayıyla Halil Bağlı oldu.

Finalde ise Galatasaray 2 ile Galatasaray 1 takımları karşılaştı. Koyu renk forma giyen Galatasaray 1 takımı maçtan 9-6 galip ayrılarak 29 Ekim Cumhuriyet Kupası 3x3 Tekerlekli sandalye basketbol turnuvasının şampiyonu oldu. Bülent 4, Aytaç 3 ve İsmail 2 sayılık performansla final maçını kazandı. Karşılaşmanın ardından İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu turnuvayı kazanan takımımıza paketlerini ve kupalarını takdim etti. Kupa töreni pandemi sebebiyle Ahmet Cömert Spor Salonu'nun dışında gerçekleştirildi. 

 Öte yandan organizasyonda bir de 3 sayı yarışması düzenlendi. Galatasaray ve Fenerbahçe'den 3'er oyuncunun katıldığı 3 sayı yarışmasını takım kaptanımız İsmail Ar 7 isabetle kazandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0