Şansal Büyüka: Herkes gider, Terim kalır..

Galatasaray
'da gündemi uzun süredir meşgul eden Mustafa Cengiz - Fatih Terim gerilimi ateşkesle sonuçlandı. Milliyet gazetesinde görev yapan duayen gazetecilerden Şansal Büyüka, yaşanan süreci kaleme alırken teknik direktör Fatih Terim'in yalnızlaştırıldığını iddia etti. Büyüka'nın yazısı şu şekilde..

1 ARALIK'A KADAR SEÇİM YOK
Galatasaray camiası başkan Mustafa Cengiz’i seçime gitmemekle suçluyor. Başkan istese de, ki istediğini söylüyor, seçime gidemez. Hükümet kararıyla 1 Aralık tarihine kadar genel kurullar, kapalı alanlarda toplantılar yasak.. Bakmayın toplantıya, bir aralara gelmeye falan. 

Galatasaray’da yersiz, gereksiz, zamansız bir gerilim var. Hatta Fatih Terim için “gidecek” iddiaları bile havada uçuşuyor. Komik bir iddia bu. Galatasaray’dan herkes gider, Fatih Terim kalır! 

YALNIZ MI BIRAKILDI?
Hasan Şaş ya gitti ya da gönderileceğini anlayınca istifa etti. Hande Sümertaş ayrıldı. Şükrü Hanedar‘ın odasını topladığı söyleniyor. Bunlar Fatih Hoca’nın sadece profesyonel yardımcıları değildi. Zafere giden yolda birlikte yürüdüğü.. Dava arkadaşlarıydı. Bu ayrılıkların arka arkaya gelmesi büyük bir rastlantı mı? Yoksa Florya’da adı konulmamış bir sıkıntı ya da yeniden yapılanma mı var?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0