Efe Güven: Maçlardan minimum hasarla çıktık.

efe güven

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi
'nin üçüncü haftasında Galatasaray,  Bellona Kayseri Basketbol'un konuğu oldu. Bella Alarie'nin müthiş bir performans koyduğu maçı Sarayın Sultanları, 79-74 kazanmayı başardı ve ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Maçın ardından Efe Güven açıklamalarda bulundu. 

TAKIM OLARAK DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR

Seyircili de olsa seyircisiz de olsa Kayseri deplasmanı en zor deplasmanlardan biridir. Bu deplasmanda aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Çok sert bir fikstürle başladık. Bir haftada üç maç yaptık. Bu maçlardan minimum hasarla çıktık.

Bugünkü yediğimiz sayı, istediğimiz sayı standartlarının çok üzerindeydi. Daha takım olarak çok yolumuz var. Takımın yüzde 20'sinin sahaya yansıdığını düşünüyorum. Her geçen gün daha da iyiye gideceğiz. İyi bir galibiyetti bizim için. Elazığ maçına kadar beş günlük bir hazırlık sürecimiz olacak. Takımımı ve oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Basketboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0