KBSL | Bella Alarie şov yaptı, Galatasaray kazandı!


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi
'nin üçüncü haftasında GalatasarayBellona Kayseri Basketbol'un konuğu oldu. Bella Alarie'nin müthiş bir performans koyduğu maçı Sarayın Sultanları, 79-74 kazanmayı başardı ve ligdeki ikinci galibiyetini aldı. 

Galatasaray maça Asena Yalçın, Courtney Williams, Cansu Köksal, Anete Steinberga ve Bella Alarie beşiyle başladı. İlk çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne olurken ev sahibi ekibin 20-19'luk üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci periyotta  Bella Alarie'nin boyalı alanı mükemmel şekilde parsellemesiyle bu bölgede üstünlük kuran Galatasaray, skor üstünlüğünü ele aldı ve soyunma odasına 35-43 önde girdi. 

İkinci periyotta yakaladığı tempoyu üçüncü çeyrekte artırarak devam ettiren Sarayıl Sultanları, çeyreğin yarısında farkı çift hanelere çıkardı. Bella üçüncü çeyrekte de rakip potaya 12 sayı bırakarak Galatasaray'ı sırtlayan isim oldu. Çember altında ve ribauntlarda rakibe net bir şekilde üstünlük kuran Cimbom, son çeyreğe 66-58 üstün gitti. Son çeyrekte de rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Galatasaray sahadan 79-74 galip ayrıldı. 

Galatasaray, evinde 17 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Birevim Elazığ İl Özel İdare karşılaşmasına hazırlanacak.

İstatistiklerimiz:



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0