Falcao'dan söz: Borcumu ödeyeceğim!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a imza atan ancak sakatlıklar sebebiyle beklentilerin uzağında kalan Radamel Falcao, bu sezona etkili bir giriş yaptı. Kolombiyalı yıldız oyuncu teknik direktör Fatih Terim ile özel bir görüşme gerçekleştirirken beklentilerin uzağında kaldığını ancak borcunu ödemek istediğini belirtti. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; kulüp içindeki eleştirilerin farkında olan Radamel Falcao, daha iyi olacağının sözünü verdi. Hafta sonunda Erzurum'a attığı gol sonrasında gördüğü kırmızı kart, Kolombiyalı yıldızı bir hayli üzdü. Fatih Terim de haksız bir kart gördüğüne inandığı oyuncusunu performansından dolayı tebrik etti. Kulüp içindeki eleştirilerin farkında olan Kolombiyalı golcü, ''Galatasaray taraftarına borcumu henüz ödemedim. Her geçen gün fizik olarak daha iyi duruma geliyorum. Hem ben hem takım daha da iyi olacak'' ifadelerini kullandı. Falcao, bu sezon Süper Lig'de 7 gole direkt etki etmeyi başardı. Başarılı oyuncu 5 kez fileleri havalandırmasının yanı sıra toplamda 2 asiste imza attı ve Galatasaray'ı sırtlayan isim oldu.

10 PUAN BARAJINI GEÇTİ
Terim yönetimindeki Galatasaray geçen sezonun ilk 6 haftasında 9 puanda kalmıştı. Bu sezon Erzurum maçını kazanıp 10 puana yükselen Aslan, yarışa da ortak oldu. Terim'in ilk 6 haftada en az 10 puan topladığı geçmişteki 9 sezonda Galatasaray, 7 şampiyonluk almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0