Yönetimden resmi açıklama: Sorun yok!

Galatasaray'da gündemi bir süredir meşgul eden başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim arasındaki soğuk savaş, bugün gerçekleştirilen toplantının ardından resmen son buldu. Bugün öğle saatlerinde Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan görüşmede gergin bir ortam beklenirken, toplantı sonrasında iki taraftan da resmi açıklamalar geldi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yönetim arasında yapılan toplantının ardından açıklama yapıldı. Sarı-kırmızılıların açıklamasında "Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır. Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir. 23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz." denildi. Ayrıca Galatasaray Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir!" denildi.

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasındaki görüşme saat 15:30'da başladı ve yaklaşık 1 saat sürdü. Sarı-kırmızılı kulübün efsane teknik direktörü Fatih Terim, toplantının ardından twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Her şey yolunda.." dedi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0