Fatih Terim'den iki yıldıza tepki: Yaptığınız ayıp!

Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncuların maaşında %15 indirime giden Galatasaray'da bu uygulamayı kabul etmeyen Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'nın süreci FIFA'ya taşıması camiada şok etkisi yarattı. Takımın en çok kazanan isimleri arasında ilk sıralarda yer alan yıldız oyuncular başkan Mustafa Cengiz'in tepkisini çekerken, teknik direktör Fatih Terim de iki yıldızla özel bir görüşme yaptı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli krizi büyüyor. Daha önce takımda düşünülmeyen ve yönetimin iki futbolcuya da takımdan gönderme kararı almasına rağmen ayrılmayan Belhanda ve Feghouli, maaşlarının eksik yatmasını bahane ederek kulübü FIFA'ya şikayet etmişti. Yönetimden sonra teknik direktör Fatih Terim de devreye girdi. 

Deneyimli teknik adamın bugün yaptığı görüşmede oyuncularına sert bir çıkışta bulunduğu iddia edildi. Terim'in bu görüşmede, "Sizi anlamam mümkün değil. Burası Galatasaray ve kimsenin parası kalmaz. Ödemeler geciktiği için FIFA'ya şikayette bulunmanız çok ayıp.. Sakın kendinizi savunmaya kalkmayın. Bu yaptığınızın bahanesi olamaz. Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayamamışsınız." dediği belirlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0