Radamel Falcao görüşme odasına!

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan Radamel Falcao sezona iyi bir başlangıç yapmış ve bunun karşılığını uzun bir aradan sonra Kolombiya milli takımına davet edilerek almıştı. Milli forma altında golle buluşan yıldız oyuncu İstanbul'a döndükten sonra teknik direktör Fatih Terim ile özel bir görüşme yaptı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldızı Radamel Falcao milli maçlarda kendini buldu. Kolombiya, Şili karşısında 2-1 yenikken 90. dakikada attığı golle ülkesine puanı getiren tecrübeli forvetin keyfi de yerine geldi. 34 yaşındaki golcü Florya'ya moralli dönerken teknik direktör Fatih Terim de onu tebrik etti. Usta çalıştırıcı, Alanyaspor maçında ondan önemli katkı beklediğini aktardı. 

Deneyimli teknik adam milli aradan iyi dönen Radamel Falcao ile başbaşa bir görüşme gerçekleştirdi. İmparator yıldız oyuncusunu "Galatasaray'da da beklentileri karşılama zamanın geldi. Çabanı takdirle karşılıyorum. Düzenli bir form grafiği yakalarsan, o beklentileri karşılayacak performansa ulaşırsın. Alanyaspor maçını sen alacaksın. Sana güveniyorum." sözleriyle zorlu periyot öncesinde motive etti.

ADAPTASYON ÇALIŞMASI YAPTI

Radamel Falcao, milli takım kampından döndükten sonra önceki günü adaptasyon çalışmasıyla geçirmişti. Kolombiyalı yıldız dün takım arkadaşlarına katıldı. İdmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. 34 yaşındaki futbolcu bir hayli hırslıydı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0