Galatasaray'da derbi hazırlıkları tamamlandı.


ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'da maçın hazırlıkları tamamlandı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda son çalışmasını yapan Yenilmez Armada'da kaptan Göksenin Köksal, Ayberk Olmaz ve Emir Oflaz maç öncesi açıklamalarda bulundu. 

BEŞİKTAŞ TEHLİKELİ BİR TAKIM

Göksenin Köksal, Beşiktaş'ı yenerek seri kazanmayı hedeflediklerini belirterek, "Taraftarın olmaması bizim için dezavantaj. Geçen sene burada taraftarlarımızın desteğiyle Beşiktaş derbisini kazanmıştık. Taraftarsız oynayacağız. Ormanspor maçından sonrada taraftar olmasa da Beşiktaş'ı kendi evimizde yeneceğimizi düşünüyoruz. Beşiktaş genç bir takım.  Değişik ve tehlikeli bir takım. Fenerbahçe'ye karşı geride olmalarına rağmen son dakikaya rağmen mücadele ettiler. Güzel bir maç olarak. Kazanacağımızı ve seriye devam edeceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

İYİ HAZIRLANDIK

Maça hazır olduklarını dile getiren Ayberk Olmaz, "Geçen hafta ilk galibiyetimizi aldık. Önümüzdeki maçımız hedef maçlarımızdan biri. Fikstürde ilk 3 maçın ikisini kazanmayı hedefliyorduk. Beşiktaş'ın yeni ve genç bir kadrosu var. İyi hazırlandık. Tam kadro olarak antrenmanlarımızı yaptık. Hazırız bu maça." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ MAÇI YENİ BİR SERİ İÇİN ÖNEMLİ

Derbiyi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Emir Oflaz ise, "Ormanspor maçını kazandık. Beşiktaş maçı yeni bir seri için çok önemli. Beşiktaş'ın da bizim de genç bir kadromuz var. Ne de olsa bu bir derbi. Bir haftadır hazırlanıyoruz bu maç için. Eksiklerimiz de yok. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi. 

Galatasaray – Beşiktaş derbisi saat 15.15'te başlayacak ve Tivibu Spor 2'den yayınlanacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Basketboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0