Şükrü Hanedar yerine Hakan Balta!

hakan balta

Galatasaray'da yönetim ile teknik direktör Fatih Terim arasında yaklaşık üç saatlik bir görüşme gerçekleşti ve görüşmenin detayları ortaya çıktı. Fatih Terim bazı oyuncuların performansını masaya yatırırken Futbol A Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar ile de yolların ayrılması planlanıyor. 

Milliyet'in haberine göre; İtalya'da, milli takımda ve Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in en yakınları arasında görülen Şükrü Hanedar ile yolların ayrılması gündeme geldi. Florya'da idari olarak yeniden yapılanma kararı alan Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulunun Hanedar'la yolları ayırmayı planladığı belirtildi.

HANEDAR'IN YERİNE HAKAN BALTA

İdari direktörlük görevine de kısa bir süre önce Hanedar'ın yardımcısı olan Hakan Balta'nın getirilmesine karar verildi. Galatasaray'da Kasımpaşa maçında Hakan Balta kulübede yer alırken, Şükrü Hanedar gözükmemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0