Hedef bir sonraki araya kadar 12 puan!


Süper Lig'e etkili bir giriş yapmasına karşın, oynadığı son 3 maçta galibiyet alamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim liglere verilen milli arayı mini bir kamp olarak değerlendirdi. Deneyimli teknik adam bir sonraki milli araya kadar oynanacak 4 maçta 12 puan toplayarak zirveye çıkmanın planlarını yapıyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sezona çok iyi başlamasına rağmen önce Avrupa Ligi’ndeki Rangers daha sonra Süper Lig’deki Kasımpaşa maçlarından yenilgiyle ayrılan Galatasaray, milli arada tekrar toparlanmak için vakit buldu. Aslan, bir sonraki milli araya kadar çıkacağı 4 lig maçını kayıpsız geçerek, yeniden sezon başındaki havasını yakalamayı hedefliyor. Cim Bom’un önünde bu süreçte; Alanyaspor, BB Erzurumspor (d), Ankaragücü ve Sivasspor (d) karşılaşmaları olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0