Ümraniyespor'un genç yeteneği dikkat çekti!


Geleceğe yatırım yapmak için kadrosunu gençleştirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim scout ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli teknik adam sezon öncesinde Florya'da yapılan hazırlık maçında Ümraniyespor'un genç oyuncusu Denizhan Taşkan'ı beğenirken, ekibinden de oyuncu için harekete geçmelerini istedi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Devre arası transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, gündemine sürpriz bir ismi aldı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 31 Ağustos Pazartesi günü Sarı Kırmızılı ekibin Ümraniyespor'la yaptığı hazırlık maçında dikkatini çeken Muammer Denizhan Taşkan'ın transfer edilmesini istedi. Florya'da oynanılan karşılaşmada iyi bir performans sergileyen genç oyuncunun takip edilmesini isteyen Terim, ayrıca karşılaşmanın ardından ilk adımı da attı. Terim'in talimatı sonrasında Galatasaraylı idareciler Ümraniyespor yönetimiyle temasa geçerek "transferde öncelik sözü" aldı. 

Sarı kırmızılıların, Fatih hocanın beğendiği genç isim için “Ocak ayında transferi adına önceliği bize verin. Kimseye de Denizhan için söz vermeyin. Sizden tek isteğimiz bu. Zamanı gelince konuşuruz” diyerek 20 yaşındaki oyuncu için ilk hamlesini de yaptı. Sarı kırmızılı kulübün scout ekibi ve teknik heyetinin performansı, gelişimini yakından takip ettiği 20 yaşındaki futbolcu için Ocak ayında transfer adına somut adım atmayı planlıyor.

Geçen sezon U19 takımında forma giyen ve Ağustos ayında A takıma yükselen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Denizhan, bu sezon A takımda düzenli olarak şans bulmaya başladı. Genç oyuncu ligin ilk 3 haftasında 90 dakika sahada kaldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0