Süper Lig: Galatasaray, Erzurum'dan galibiyetle dönüyor!

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Erzurumspor'un konuğu oldu. Cimbom 10 kişi kaldığı maçta rakibini Emre Kılınç ve Radamel Falcao'nun golleriyle 2-1 yendi. Ligde 2 maç sonra kazanan Galatasaray puanını 10'a yükseltti. 

Galatasaray karşılaşmaya Okan, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Ömer, Belhanda, Emre Kılınç, Babel, Falcao ilk onbiriyle başladı. Maça iyi başlayan Cimbom maçın henüz ilk dakikasında Falcao ile gole yaklaştı. Belhanda'nın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Falcao topu iyi çekti ama vuruşunda top direkten döndü. İyi oyununu sürdüren Galatasaray aradığı golü Emre Kılınç ile buldu. 19. dakikada Belhanda'nın pasında Emre Kılınç ceza sahası içerisinden sert bir şutla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a getirdi. Cimbom oyunun kontrolünü elinde tutsa da ilk yarının sonunda basit hata sonucunda Erzumspor penaltı kazandı. Gomes ceza sahasında Marcao'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Arda Kardeşler VAR incelemesinin ardından penaltı noktasını gösterdi ve Arvydas penaltı vuruşunda topu ağlara göndererek ve skora eşitlik getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve devreye 1-1 ile girildi. 

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Galatasaray olurken Cimbom, Falcao ve Emre Kılınç ile önemli fırsatları değerlendiremdi. Rakip kalede baskını sürdüren Galatasaray aradığı golü yıldız ismi Radamel Falcao'nun ayağından buldu. 64. dakikada Ryan Babel savunma arkasına nefis gönderdi, Radamel Falcao göğsüyle kontrol edip köşeye çok güzel vurdu ve top ağlarla buluştu: 1-2.  73. dakikada hakem Arda Kardeşler skandal bir karara imza attı. Faul bile olmayan pozisyonda Radamel Falcao ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın kalanında oyunun hakimiyetini elden bırakmayan Galatasaray rakibini 2-1 yenmeyi başardı ve ligde 2 maç aranın ardından kazanmayı başararak puanını 10'a yükseltti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0