Belhanda için sözleşme opsiyonu!

Galatasaray'da eleştirilen yıldız isim Younes Belhanda son dönemde herkesten daha motive gözüküyor. Bunun sebebi olarak, sürekli durumu tartışılan ama takım için ne kadar önemli olduğu Sivas’ta yeniden ortaya çıkan Faslı futbolcunun mukavelesi gösteriliyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Sözleşmesinin son senesine giren ve takımda kalmak isteyen Younes Belhanda’nın bu hedefine ulaşmak için ekstra bir konsantrasyon içinde olduğu belirtiliyor. Sivas’ta bir gol atan ve Arda’nın golünde de asist yapan yetenekli futbolcunun, 3 milyon 350 bin euroluk sözleşmesinin çok altında bir rakama takımda kalmaya hazır olduğu biliniyordu. Teknik direktör Fatih Terim’in iyi niyetli yaklaşımı da Belhanda’yı motive ediyor. Tecrübeli oyuncunun son dönemdeki olumlu performansını devam ettirmesi durumunda hem Galatasaray hem de Belhanda’nın kazanacağı ifade ediliyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Younes Belhanda bu sezon çıktığı 10 maçta 3 gol - 1 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0