Fatih Terim, Feghouli ile özel olarak görüştü!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, eleştirilerin odak noktasında olan Younes Belhanda ile özel görüşerek motive etmiş ve Faslı yıldız Sivasspor maçında 1 gol - 1 asistle oynamıştı. Deneyimli teknik adam Sofiane Feghouli'yi kazanmak için de Cezayirli yıldızla özel olarak görüştü..  

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Younes Belhanda'yı yeniden takıma kazandıran Fatih Terim'in Sofiane Feghouli'yi kazanmak için de aynı yolu izlediği ortaya çıktı. Erzurumspor maçına kaptan olarak çıkardığı Belhanda'ya, "Sen istemedikten sonra kimse seni göndermeyecek" diyen tecrübeli hocanın, Sivasspor maçından önce de Feghouli ile bir görüşme yaptığı bildirildi.

Terim'in son olarak görüştüğü yıldız oyuncusu Feghouli'ye de, "Sen sadece işine odaklan.. Başarısız olursak hep birlikte kaybederiz. Kazanırsak her şey zaten yoluna girer." dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0