Efeler Ligi | İBB karşısında geri dönüş!

Efeler Ligi'nde normal sezonun 12.hafta karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı deplasmanda İstanbul BŞB'e konuk oldu. Rakibi karşısında ilk iki seti kaybeden Nedim Özbey'in öğrencileri, kıran kırana geçen mücadelede büyük bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. 

Normal sezonun 12.hafta karşılaşmasında erteleme maçına Haldun Alagaş Spor Salonu ev sahipliği yaparken, mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında ilk seti 25-17 kaybeden takımımız, ikinci sette 3 kez uzayan set oyununda 31-29 geride tamamladı. Üçüncü sette rakibine 26-24 üstünlük kuran Filenin Aslanları, dördüncü sette de oyunda kalmayı başardı ve 25-20'lik skorla oyunu tie-break setine taşıdı. Rakibi karşısında 2-0'dan dönerek momentumu eline alan Galatasaray HDI Sigorta son sette de hata yapmadı ve 15-10'luk üstünlük kurarak mücadeleden galibiyetle ayrıldı. 

Bu galibiyetle puanını 31'e getiren Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımında galibiyette başrol oynayan isim 21 sayı üreten Ertuğrul olurken, 20 sayı üreten Burutay Subaşı takım arkadaşına yardımcı oldu. 

Takımımız ligde normal sezonun 16.hafta karşılaşmasında Arkasspor'u evinde ağırlayacak. Mücadele Pazar günü Burhan Felek Spor Salonu'nda koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0