TFF ve beIN Sports arasında yeni anlaşma!

TFF
ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasında bir süredir devam eden ödeme krizi Gençlik ve Spor Bakanlığının da devreye girmesiyle çözüme kavuştu. Ankara'da gerçekleştirilen görüşmeye bakan Kasapoğlu bizzat katılırken, TFF başkanı Nihat Özdemir ve beIN Group CEO'su Yousef Al-Obaidly hazır bulundu.

Federasyon tarafından yapılan resmi açıklamada yayıncı kuruluş beIN Sports ile yeni dönem için anlaşmanın gerçekleştirildiği duyurulurken, bakan Kasapoğlu'na ilgi ve gösterdiği alaka için teşekkür edildi. Koronavirüs salgınını bahane ederek bir süredir kulüplere ödeme yapmayan ve yeni sezon için daha önce belirlenen 3 milyar TL'lik yayın hakları sözleşmesinin revize edilmesini talep eden Katarlı yayıncı şirket yeni sezon için federasyon ile 2 milyar 650milyon TL'lik rakamda anlaşma sağladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0