Bakanlıktan seçim için "bahçe" onayı!

Galatasaray'da
camianın uzun bir süredir yapılmasını beklediği seçim için yönetim "olağanüstü" tarih ilan ederken, koronavirüs salgını nedeniyle 19-26 Aralık'ta yapılması planlanan seçimin geleceği tartışma konusu oldu. Mustafa Cengiz yönetimi konuyu İçişleri Bakanlığı'na taşırken, devlet erkanından "lisenin bahçesi" için onay geldi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da olağanüstü seçim için 19-26 Aralık tarihleri işaret edilirken, pandemi nedeniyle seçimin yapılıp - yapılmayacağı büyük soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. İçişleri Bakanlığı'nın önlemlerin alınması halinde kongreye izin verdiği belirtiliyor. Stat alternatifler arasında yer alsa da kulüp tüzüğü gereği oturumun lisede olması gerekiyor. Bu nedenle yönetimin lise bahçesini hazırlatacağı öğrenildi. Buna göre; bahçeye sandıklar konulacak ve bir taraftan giriş bir taraftan da çıkış yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0