Fatih'e özel program!

Galatasaray'da kötü formuyla formasını Okan Kocuk'a kaptıran Fatih Öztürk'e yeniden şans doğdu. 25 yaşındaki kalecinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Kayserispor karşısında Fatih Öztürk'ün forma giymesi beklenirken, teknik heyet tecrübeli oyuncuyla özel olarak ilgileniyor. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında kadroya dahil edilen Fatih Öztürk formasına yeniden kavuşabilir. Sakatlığı devam eden Fernando Muslera'nın yanı sıra, son haftalarda kaleyi devralan ve başarılı bir performans sergileyen Okan Kocuk'un koronavirüs testi pozitif çıktı. 25 yaşındaki kalecinin bir süre takımdan uzak kalması beklenirken, milli aranın ardından oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında kaleyi Fatih Öztürk'ün koruması bekleniyor. 

Teknik direktör Fatih Terim hem kaleci antrenörleri hem de deneyimli kaleci ile özel olarak görüşürken, Kayserispor maçına özel bir antrenman programı hazırlanmasını ve Fatih'in eksiklerinin en kısa sürede giderilmesini talep etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0