UEFA'dan gelirlere koronavirüs kesintisi!

Geçtiğimiz sezon koronavirüs nedeniyle büyük sıkıntılar çeken Galatasaray'da milli arada kötü haberler üstüste gelmeye devam ediyor. Bir çok oyuncusunun test sonucu pozitif çıkan Sarı-Kırmızılılara son kötü haberi de UEFA verdi. Avrupa futbolunun bir numarası koronavirüs pandemisi nedeniyle geçen sezona ait gelirlerden kesinti yaptığını açıkladı! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Pandemi ve sakatlıklar Galatasaray'da hem maddi hem de manevi tahribata neden oldu. Sarı-kırmızılılar milli arada üst üste kötü haberler almaya devam ediyor. Daha önce 5 oyuncusunun koronavirüse yakalandığı ve 3 oyuncusunun da sakatlandığı belirtilirken, son olarak UEFA'dan gelen haberler tüm bu yaşananlara tuz biber ekti. Pandemi sürecinde 100 milyon TL'nin üzerinde gelir kaybına uğrayan Galatasaray'a son darbeyi UEFA vurdu. Avrupa futbolunun patronu Kovid-19'u gerekçe göstererek Şampiyonlar Ligi gelirinden 1 milyon euro kesinti yaptı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0