Emre Akbaba’ya yeni sözleşme!

Galatasaray'a geldiği günden beri sakatlıklarla boğuşan ve bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Emre Akbaba'nın sözleşmesi hakkında karar verildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu takımda tutmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, oyuncusunun ücretinde de indirim yapılmasını istedi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Alanyaspor'dan transfer edildiği günden bugüne şansız sakatlıklar geçiren Emre Akbaba hakkında karar verildi. Galatasaray'da geçirdiği iki sezonda üstüste uzun süreli sakatlıklar geçirerek takımdan ayrı kalan Akbaba'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Teknik direktör Fatih Terim sakatlık yaşamadığı takdirde oyuncusunu sürekli olarak kadro rotasyonunda şans verirken, iki sezon önce Rize deplasmanında ayağı kırılan Emre Akbaba geçen sezon yine Rizespor maçında sahalara dönmüş ve kaptanlık bandını takmıştı. 

28 yaşındaki Emre Akbaba'nın sezon sonunda sözleşmesini uzatmayı düşünen Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncunun sözleşmesini 3 yıllığına uzatma kararı alırken, yıllık 1 milyon 750bin Euro'luk ücretinde de neredeyse yarı yarıya indirim yapılması bekleniyor.  Teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde oyuncusuyla özel bir görüşme yaparken, zorlu ve yoğun rotasyonda Emre Akbaba'nın süresinin artması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0