Galatasaray'da bedava Ahmed Musa harekatı!

Yaz transfer dönemini büyük bir hayal kırıklığı ile tamamlayan Galatasaray yönetimi aldığı seçim kararına rağmen ara transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim’in ısrarla istediği Ahmed Musa konusunda şimdiden resmi temaslara başlama kararı aldı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray bir yandan Süper Lig'i Ocak transfer dönemine kadar en az hasarla kapatmanın planlarını yaparken diğer yandan devre arası yapılacak transfer hamleleri için girişimler başladı. Galatasaray yönetimi aldığı seçim kararına rağmen ara transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı kulüpte transfer edilecek isimler masaya yatırıldı. Ekonomik olarak transferde satış yapmak zorunda olan sarı-kırmızılı kulüp, devre arasında Marcao ya da Luyindama'nın satışından gelecek parayla yeni bir takım kurmayı planlıyor. Beklendiği gibi 15-20 milyon euro'luk satış gerçekleştirmeleri durumunda Aslan, kiralıklar dahil 4 veya 5 oyuncu ile kadrosunu güçlendirmek ve geliştirmek istiyor. Buna göre bir transfer haritası düzenlendi.

ÖNCELİK HÜCUM HATTINDA
Galatasaray devre arasında öncelikli olarak hücum hattına takviye yapmayı planlıyor. Diagne'nin bir türlü düzelmeyen formsuzluğu sebebiyle bu bölgesinde rekabeti artırmayı hedefliyor. Öte yandan Ryan Babel'in performansından memnun kalmayan Terim sol kanat için takviye istiyor. Gündemde Onyekuru ve Ahmed Musa var.

AHMED MUSA İÇİN RESMİ TEMAS
Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'in ısrarla istediği Ahmed Musa konusunda şimdiden resmi temaslara başlama kararı aldı. Terim'in yönetimle yaptığı görüşmede, "Tam ihtiyaçlarımıza göre bir isim. Bonservisi elinde olması büyük avantaj. Bize çok büyük güç katacak kalitede" diye konuştuğu öğrenildi. Nijeryalı oyuncu Ahmed Musa, 26 Ekim'den beri kulüpsüz durumda bulunuyor. Galatasaray'ın gündeminde yer alan oyuncu, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce Leicester City ve CSKA Moskova gibi takımlarda forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, son olarak Suudi Arabistan takımı Al-Nasr'ın formasını giydi ve 87 kez de Nijerya Milli Takım formasını giydi.

Ahmed Musa, özellikle 2018 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla ilgileri üzerine çekmişti. Yıldız isim Zaman zaman da santrfor olarak görevi yapıyor. Yıldız oyuncu ülkesinde yaptığı açıklamasında; "Gerekli işlemler tamamlanınca yeni kulübümü açıklayacağım. Umarım Avrupa'ya geri dönüşüm en kısa sürede gerçekleşir." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0