Galatasaray'da Etebo yerine Seri!


Oghenekaro Etebo'dan istediği verimi alamayan Galatasaray teknik heyeti, devre arasında Nijeryalı oyuncu ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Etebo yerine, Jean Michael Seri'nin tekrar kiralanması için görüşülüyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda, önemli hamleler gerçekleşecek. Galatasaray yönetimi seçim sürecine rağmen transferler konusunda sezonu erken açtı. Devre arasında hem iç hem de dış transfer konuları yöneticileri bir hayli terletecek gibi görünüyor. Bu doğrultuda gönderilmesi düşünülen isimler için de çalışmalarda bulunan Sarı-Kırmızılılar'da, ilk olarak Oghenekaro Etebo gözden çıkarıldı.Şu ana kadar bekleneni veremeyen ve son olarak milli takımda sakatlanan Nijeryalı futbolcuyla yolların ayrılması hedefleniyor. Sezon başında Stoke City'den kiralanan 25 yaşındaki futbolcunun en düşük maddi hasarla gönderilmesi için görüşmeler bu hafta içinde başlayacak.

Etebo'nun yerine düşünülen isim de pek yabancı değil! Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna katmak için çok uğraştığı, ancak Fulham'ın bırakmadığı Jean Michael Seri yeniden gündemde. İngiliz kulübünde kadro dışı kalan ve uzun süredir maçlardan uzak kalan Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray'a dönmek istediği için kendisine sunulan diğer teklifleri geri çevirdi.

Tecrübeli futbolcunun yeniden kiralanması amacıyla çalışmalar başladı. Seri cephesinde hiçbir sorun yok, kiralama ücreti ve süresi konusunda Fulham'la pazarlık süreci bir kez daha başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0