Fatih Terim, De La Cruz'u istiyor!

nicolas de la cruz

Galatasaray'da transfer için şimdiden çalışmalar başlarken Fatih Terim'in milli arada da boş durmadığı ve De La Cruz'u takip ettiği öğrenildi. Deneyimli teknik adam 23 yaşındaki futbolcuyu çok beğenirken transferi için olumlu rapor verdi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da milli arada boş durmayan Fatih Terim, Kolombiya-Uruguay maçında Nicolas De La Cruz'u yakından takip etti. 23 yaşındaki futbolcu gelişime açık görülürken sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da cazip bulundu. Falcao ve Muslera'nın sakatlıkları nedeniyle forma giyemedikleri maçı Uruguay 3-0 kazanırken De La Cruz, ilk 11'de forma giydi ve 45 dakika oynadı.

TERİM HAYRAN KALDI

Fatih Terim'in Uruguaylı futbolcuya hayran kaldığı ve transferi için olumlu rapor verdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıları Nicolas De La Cruz transferi için önümüzdeki günlerde girişimlerini hızlandırması bekleniyor. 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transfer olması halinde Fernando Muslera ve Marcelo Saracchi'nin ardından takımdaki 3. Uruguaylı futbolcu olacak.

NICOLAS DE LA CRUZ KİMDİR?

Tam adı Diego Nicolas De La Cruz Arcosa olan futbolcu, 1 Haziran 1997 tarihinde Uruguay'ın Montevideo kentinde dünyaya geldi. Ülkesinin Cohami ve Liverpool FC Montevideo kulüplerinin altyapısında forma giyen Uruguaylı futbolcu, 2015 yılında Liverpool FC Montevideo ile profesyonel sözleşme imzaladı. Uruguay ekibinde başarılı bir performans sergileyen 23 yaşındaki oyuncu, 2017 yılında 2.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate'e transfer oldu.

Asıl mevkisi 10 numara olan ve merkez orta saha ile sol kanatta da oynayabilen 23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde çıktığı 121 maçta 21 gol ve 25 asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0