Galatasaray'da Kayserispor maçında yedek kaleci Emircan Seçgin!

emircan seçgin

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yarın oynanacak olan Kayserispor karşısına tecrübeli kaleci Fatih Öztürk'e şans verecek. Okan Kocuk'un yokluğuunda yedek kulübesinde ise 2002 doğumlu Emircan Seçgin'in olması bekleniyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Okan Kocuk'un yokluğunda Galatasaray'da Kayserispor karşısında Fatih Öztürk kaleyi koruyacak. Sarı-kırmızılılarda Fatih'in yedeği ise büyük ihtimalle 2002 doğumlu Emircan Seçgin olacak.  

EMİRCAN SEÇGİN KİMDİR? 

Genç eldiven, 2017'de İngiltere'de Uluslararası Üçlü Turnuva mücadelelerinde U16 Milli Takımı'nın kalesini korudu. Emircan Seçgin, bu turnuvada 2 karşılaşmaya çıktı. Kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Sakarya doğumlu eldiven daha sonra Galatasaray'a geçti. Fatih Terim'in çok istediği Emircan için Sakaryaspor, Galatasaray'dan 2 futbolcuyu bedelsiz aldı. Profesyonel 10 karşılaşmaya çıkması halinde Sakarya, 150 bin TL ve sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0