Marcao'nun alternatifi Attila Szalai..

Devre arası adına transfer çalışmalarına erkenden başlayan Galatasaray, Marcao'nun satılması halinde alternatifsiz kalmak istemiyor. Apollon Limassol'ün sol ayaklı savunmacısı Attila Slazai'yi yakından izleyen Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki Macar stoper için nabız yokluyor.  

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun süredir Marcao veya Luyindama'dan birisinin satılıp buradan gelecek parayla 3 transfer yapılması konuşuluyor. Aslan'da teknik direktör Fatih Terim her ne kadar bu ikilinin bozulmasını istemese de hep öne çıkardığı 'Galatasaray menfaatlerini' düşünerek olası satışa engel olmayacak. Marcao sol ayağını çok iyi kullanması ve gençliği sebebiyle transfer ihtimali daha yüksek isim. İmparator da onun benzeri oyuncularla ilgileniyor. Fatih Terim ve scout ekibinin onayından geçen isim ise Attila Szalai.. Macar futbolcu kariyerini Apollon Limassol'de sürdürüyor. 

İmparator, 22 yaşındaki oyuncunun da tıpkı Marcao gibi genç döneminde sarı-kırmızılı renklere bağlanmasını istiyor. Teknik direktör Fatih Terim, genç stoper Szalai'nin de tıpkı Marcao gibi benzer bir potansiyel olduğunu düşünüyor. 2 sene evvel Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve sezon başında İtalyan kulüplerinin 15 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlandığı Marcao için Galatasaray yönetimi 20 milyon Euro gelir hedefliyor. Brezilyalı savunmacının satılması halinde cüzi bir miktara Macar stoperin transfer edilmesi söz konusu olurken, Attila Slazai'nin de gelecek vaadettiği biliniyor.

Attila Szalai, geçtiğimiz aylarda Uluslar Ligi'nde milli takımımızın Macaristan ile oynadığı mücadelede boy sol bek olarak görev yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0