Terim'in merkezdeki gözdesi Sow!

Yaz döneminde çok istenmesine karşın orta saha transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray'da devre arasında yapılacak ilk hamle bu bölgeye olacak. Scout ekibiyle birlikte bu bölgenin alternatiflerini belirleyen teknik direktör Fatih Terim yönetime uzun süredir takip ettiği Djibril Sow'un adını verdi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında yapılamayan transferlerin devre arasında mutlaka gerçekleşmesini isteyen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in son gözdesi ortaya çıktı. Mutlaka 8 numara takviyesi talep eden tecrübeli hoca, Eintracht Frankfurt'ta istediği süreleri alamayan Djibril Sow'un üzerinde duruyor. Terim'in hem defansif hem de merkez orta saha olarak görev yapan 23 yaşındaki İsviçreli yıldızı listenin ilk sırasına eklediği ve yönetime bu yönde rapor sunduğu belirlendi.

Geçen yıl 9 milyon Euro karşılığında Young Boys'tan Eintracht Frankfurt'a transfer olan Sow bu sezon gözden düşmüş durumda. Yeni sezonda 'sattığın kadar al' maddesinden kurtulacak olan Galatasaray'ın Senegal asıllı İsviçreli futbolcu için zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapabileceği öğrenildi. Terim geçtiğimiz sezonlarda Young Boys forması giydiği sırada da Sow'un transferini istemiş ancak ekonomik şartlar nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. 

Sow geçen sezon Alman ekibinde 40 maçta görev yaparken 1 gol - 5 asistlik performans sergilemesine karşın bu sezon ilk 11'deki yerini Dominik Kohr'a kaptırdı. Genç yıldız bu sezon Bundesliga'da sadece 30 dakika süre alabildi.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0