Emre Akbaba'ya yarı yarıya indirim!

Galatasaray'da
sakatlıkları sebebiyle beklentilerin altında kalan Emre Akbaba için teknik direktör Fatih Terim kararını verdi. Deneyimli teknik adam sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinin uzatılmasını isterken, yönetim de milli oyuncuya yaklaşık %50 oranında indirim teklif etmeye hazırlanıyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Fatih Terim'in gelecek planları arasında yer alan Emre Akbaba'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesi en geç devre arasında uzatılacak. Garanti ücreti 1 milyon 750 bin Euro olarak yazılsa da Euro kuru 5.2'ye sabitlenen Emre, sarı-kırmızılı kulüpten yaklaşık 10 milyon TL kazanıyor. 28 yaşındaki oyuncunun yeni sözleşmesinde ücreti tamamen TL'ye çevrilecek ve kendisinden maddi anlamda fedakarlık yapması istenecek. İki sezondur sakatlığı nedeniyle takıma çok fazla katkı sağlayamayan Emre Akbaba'ya önerilmesi düşünülen rakam ise 5-6 milyon TL seviyesinde olacak.. Emre'nin teklif gelmesi halinde pazarlık yapmadan Galatasaray'la sözleşmesini uzatmaya hazır olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0