BSL | Kıran kırana geçen maçta kazanan Daçka!


Basketbol Süper Ligi’nin 8. haftasında Galatasaray, Darüşsafaka Tekfen'e konuk oldu. Başa baş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada son çeyrekte basit hatalar yapan Cimbom, müsabakayı 91-82 kaybetti ve ligde üst üste 5. yenilgisini yaşadı. 

Caner Erdeniz ve Darly Macon ile etkili başlayan Galatasaray, skorda 4-11 öne geçti. Maça çok iyi başlayan Caner Erdeniz, skor yükünü çekmeye devam etti ve Galatasaray tecrübeli oyuncunun sayılarıyla farkı çift hanelere çıkartarak skoru 7-19 yaptı. Çeyreğin devamında 11-0’lık seri yakalayan Daçka, rakibini yakaladı ve ilk periyot 26-26 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci çeyreğe 8-0’lık bir seriyle başlayan Galatasaray, skorda 26-34 öne geçti. Bu periyotta RJ Hunter’ı etkili kullanan sarı-kırmızılılar farkı yeniden çift hanelere çıkardı ve skoru 30-41 yaptı. Grant Jennet’ı etkili kullanmaya başlayan Daçka, farkı kapatmayı başardı ve skoru eşitledi. Kıran kırana geçen maçta soyunma odasına 46-46 eşitlikle girildi. Üçüncü çeyrekte RJ Hunter ve Johnathan Williams’ın bulduğu sayılara Galatasaray öne geçti ve periyodu 64-66 üstün tamamladı. 

Son çeyrekte Darly Macon ve Ayberk Olmaz’ın üçlükleriyle başlayan Galatasaray farkı 7’ye kadar çıkarsa da Darüşşafaka Tekfen’de Sinan Güler'in ürettiği sayılarla ev sahibi ekip 75-74 öne geçti.  Maçın son bölümünde Andrew Andrews'i durduramayan Cimbom, karşılaşmadan 91-82 mağlup ayrıldı. 

Galatasaray'ın istatistikleri şu şekilde: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0