Ömer Uğurata: "Hücum ribaundu ile ilgili acil reaksiyon vermemiz gerekiyor."


Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Darüşşafaka Tekfen'e 91-82 mağlup olan Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan'ın görevden alınmasının ardından takımın başında maça çıkan Ömer Uğurata açıklamalarda bulundu. 

Verilen hücum ribaundları konusunda takım olarak acil reaksiyon vermeleri gerektiğini vurgulayan Ömer Uğurata'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Rakibimiz Darüşşafaka Tekfen'i tebrik ediyoruz. İçeride iniş ve çıkışlar olsa da, 35 dakika maçın içinde kaldık. Maalesef çok fazla hücum ribaundu ve 2. atış şansı verdik. İkinci sayıdan hemen hemen 30 sayı yediğiniz bir maçta kazanmak hayal olur. Takım olarak bununla ilgili çok fazla çalışmamıza karşın, geçen maç bununla ilgili bir adım atmamıza rağmen bu maç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir an evvel takım olarak hücum ribaundu ile ilgili acil reaksiyon vermemiz gerekiyor." 

"Bugün iki tane ana oyun kurucumuz ve kısa rotasyonda en önemli oyuncularımızdan biri olan kaptan Göksenin Köksal'dan yararlanamadık; ama uzun zamandır süre almayan Eray Aydoğan ve Caner Erdeniz'in katkısı da bizim için önemliydi. Önümüzde şimdi zor bir seyahat ve zor bir deplasman maçı var Tenerife ile. En iyi şekilde hazırlanıp, Galatasaray'a yakışan şekilde Şampiyonlar Ligi'nde mücadelemizi sürdürmek istiyoruz."  

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Basketbol gündemindeki son gelişmeler için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0