Ocak'ta ilk hedef Yunus ve Onyekuru!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasına kadar takımını zirvede tutmaya çalışırken, şimdiden kolları da sıvadı. Deneyimli teknik adam kadrosunu geliştirmek isterken, listenin ilk sırasında Henry Onyekuru ve Yunus Mallı'yı yazdı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen zirvenin ardından Ocak ayında takıma yapılacak transfer çalışmaları için teknik direktör Fatih Terim listesini verirken, yönetim de kolları sıvadı. Fenerbahçe beraberliği sonrası art arda alınan Kasımpaşa ve Alanya mağlubiyetleri, Galatasaray'ı alevlendirdi. BŞB Erzurum ve Ankaragücü galibiyetleriyle çıkışa geçen Aslan'da teknik direktör Fatih Terim hedefini açıkça dile getirdi. "İyi oyun değil, 3 puan önemliydi." diyen tecrübeli hoca, ocak ayına yani devre arası transfer dönemine kadar, oyundan çok skoru almaya bakacak. Devre arasında ise takıma katılacak yıldızlarla şampiyonluk daha yüksek sesle istenecek. 

Jean Michael Seri ve Kenan Karaman için nabız yoklayan Galatasaray rotasını Wolfsburg'daki milli yıldızımız Yunus Mallı ile taraftarın sevgilisi Henry Onyekuru'ya çevirdi. Yönetimin hedefi sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yunus'u cüzzi bir rakamla kadroya katmak. Onyekuru için de kiralama formülleri masada.. Onyekuru için de ilk etapta satın alma opsiyonlu kiralama, anlaşma sağlanamazsa da şartsız kiralama seçenekleri masada.. Nijeryalı oyuncunun da yeniden Aslan'a dönmeyi çok istediği ve bu nedenle kulübü Monaco ile bir görüşme yapacağı da gelen haberler arasında. Yönetim, iki yıldız için de önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0