Bant sürekli el değiştirdi!

Galatasaray'da takım kaptanı Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında kaptanlık bandı ligin ilk 7 haftasında sürekli el değiştirdi. Teknik direktör Fatih Terim çeşitli nedenlerden dolayı ligde 7 hafta içerisinde 6 farklı oyuncuya kaptanlık bandını emanet etti. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kaptanlık görevine getirilen üç futbolcu çeşitli sebeplerle sahada olmayınca pazubent sürekli el değiştirdi. Takımın 1. kaptanı olan Fernando Muslera sakatlığı nedeniyle aylardır oynayamazken, 2. kaptan Arda turan ile 3. kaptan Ryan Donk, teknik direktör Fatih Terim’in tercihiyle sahada olmayınca sıra dışı bir istatistik ortaya çıktı. Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 6 futbolcu kaptanlık görevini üstlendi. 

Ligin ilk haftasında Gaziantep FK karşısında Arda Turan kaptanlık bandını taşırken, mücadelenin ikinci yarısında bant Ryan Donk'a geçmişti. İkinci haftada Başakşehir ve üçüncü haftada Fenerbahçe derbisinde yine Arda Turan kaptan olarak çıkarken, deneyimli oyuncunun kenara gelmesinin ardından pazuband Martin Linnes'e geçti. Kasımpaşa karşılaşmasında ise Arda'nın taşıdığı kaptanlık bandını ikinci yarıda Marcao taşıdı. Alanyaspor karşılaşmasında ise teknik direktör Fatih Terim kaptanlık bandını Martin Linnes'e verirken, BŞB Erzurumspor karşılaşmasında da bant Younes Belhanda'da oldu. 

Son olarak MKE Ankaragücü karşılaşmasında kaptanlık bandını taşıyan isim Ömer Bayram olurken, tecrübeli oyuncu kenara gelirken kaptanlık bandını da Arda Turan'a devretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0