Terim kadroda çözüm arıyor!

Süper Lig'de üst üste Erzurumspor ve Ankaragücü'nü mağlup eden Galatasaray'da, oynanan futbol camiayı memnun etmedi. Ligin alt sıralarındaki iki takımla oynanan mücadelelerde Aslan, skor üretmekte oldukça zorlandı. İşte rakamlarla bunun nedeni ve teknik direktör Fatih Terim'in yapmayı planladığı değişim..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da gündem üst üste iki haftadır alınan galibiyetlere rağmen oynanan kötü futbol.. Lige iyi bir giriş yapan sarı-kırmızılı ekip son haftalarda büyük bir türbülansa girerken Erzurum maçıyla yeniden galibiyetlerine döndü. Bu hafta da Ankaragücü'nü mağlup etti. Ancak iki maçtan 6 puan çıkarmasına karşın göreceli zayıf rakipleri karşısında ortaya konulan futbol büyük eleştiri aldı. Cimbom iki maçta da kaleye gitmekte zorlandı. Ankaragücü maçında son dönemde eleştirilen ve sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Younes Belhanda dahi aranan isim oldu.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN YETMEZ" GÖRÜŞÜ HAKİM

Geçen hafta Falcao, bu hafta Diagne topla buluşmakta zorlandı. Son maçta gol de sahanın en iyisi Saracchi'nin kişisel çabası ve Babel'in adrese teslim tek vuruşunda geldi. Ankaragücü karşısında ilk yarıda gelen bu gol aynı zamanda 6 şut çeken Cimbom'un kaleyi bulduğu tek şuttu. Son iki maçta 26 şut çekilmesine karşın 6'sı kaleyi buldu. Yorumcular ve taraftarlar, şampiyonluk için bu futbolun yetmeyeceği görüşünde birleşirken Fatih Terim de, "Kazanıp işleri yoluna koymak çok daha kolaydır." diyerek duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi ve toparlanma sözü verdi.

ORTA SAHA BİR OKAN KOCUK ETMEDİ

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında kötü oyununun merkezinde orta sahanın fren yapması vardı. Belhanda'nın yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkan ve orta sahada görev yapan Ömer pek çok istatistikte sıfır çekti. Orta saha oyuncuları hücumda hiç isabetli şut çekemedi. Defansif oyuna ise sadece 4 kez top çalarak yardım edebildiler. Toplamda kaleci Okan Kocuk (8) kadar isabetli uzun top atamadılar. Teknik direktör Fatih Terim'in gelecek haftalarda üretkenlikten uzak bu orta sahayı değiştirme kararı aldığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0