Terim karar değiştirdi: Bize golcü lazım!

Sezon başında kanat ve merkez oyuncusu transferinde eksik kalan Galatasaray'da devre arasında yapılacak operasyon şekillenmeye başladı. Scout ekibiyle birlikte oyuncu alternatiflerini belirleyen teknik direktör Terim, son olarak oynanılan Kayserispor maçının ardından transferde önceliğini "golcü oyuncu" olarak değiştirdi! 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalınca teknik direktör Fatih Terim, maçtan sonra bunu "Kaçan 2 puan" olarak nitelendirdi. Kaleye çekilen 27 şuttan 12'si isabet sağlarken bunlardan da 7'si yüzde yüz denebilecek kadar net fırsatlardı. Terim bu kadar pozisyona girilmesinden memnun olsa da gollerin kaçmasından yana dertli. Deneyimli teknik adam, daha önce yönetimle yaptığı görüşmelerde hızlı bir kanat ve orta saha oyuncusu istediğini bildirmişti. Bu maçta ortaya çıkan durum sonrası sarı-kırmızılıların devre arası transfer politikası da netleşmiş oldu. 

İLK HEDEF KENAN KARAMAN

Falcao'nun sık ve uzun süreli sakatlıkları, Diagne'nin de bir türlü beklenen düzeye gelememesi üzerine Fatih Hoca, transfer planını değiştirerek önceliği golcü transferine vermeleri gerektiğini iletti. Sarı-kırmızılılar sezon sonu Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi bitecek olan millî forvet Kenan Karaman için şimdiden harekete geçme kararı aldı. Kenan, sezon başında da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını söylemişti. Galatasaraylı yetkililer devre arasında Alman ekibinin kapısını "Sezon sonunu beklemeyelim, cüzi bir miktarda devre arasında transferi bitirelim." teklifiyle çalacak.

26 yaşındaki Kenan bu sezon milli takım formasıyla gösterdiği performansla dikkat çekerken, Bundesliga  2'de görev yaptığı 7 maçta sadece 2 gol kaydedebildi. Milli oyuncu santraforda oynamasının yanı sıra sol kanatta da görev yapabiliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0