10 yıl sonra iç sahada gol sevinci!

2011 yılının Ağustos ayında Galatasaray'dan rekor bedelle ayrılarak Atletico Madrid'in yolunu tutan Arda Turan, yaklaşık 9 yıl aradan sonra yeniden yuvasına döndü. Bir çok eleştiriyi de beraberinde getiren 33 yaşındaki yıldız oyuncu Süper Lig'de bu sezon ikinci golünü kaydederken Ali Sami Yen Arena'da da ilk golüne imza attı. 

Galatasaray'a döndükten sonra bu sezon ilk 11'de görev yapmaya başlayan ve kısa bir süre içerisinde rotasyonun önemli bir parçası olan Arda, yaşadığı koronavirüs rahatsızlığının ardından 4 maç sonra ilk 11'e geri döndü. Göztepe karşısında ilk 11'de başlayan Arda, etkili futbolunu attığı güzel bir golle taçlandırdı. Kaptan böylelikle bu sezon Galatasaray formasıyla iç sahada fileleri havalandırdı. Galatasaray formasıyla bu sezon ilk golünü Sivas deplasmanında kaydeden Arda, ligdeki ikinci golünü de Göztepe karşısında kaydetti. Süper Lig'de son olarak iç sahada en son 2010 yılında Şubat ayında Ali Sami Yen Stadı'nda gol sevinci yaşayan Arda, böylelikle 10 yıl aradan sonra iç sahada gol sevinci yaşadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0