Fatih Terim'in cezası açıklandı: 5 maç!

Süper Lig'in 13. haftasında Karagümrük deplasmanında 2-1 kaybeden Galatasaray'da karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktör Fatih Terim kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilmiş ve deneyimli teknik adam maçın hakemine uzun bir süre söylemlerde bulunmuştu. PFDK tarafından yapılan açıklamada Terim'in üç farklı ihlal gerekçesiyle 5 maç ceza aldığı belirtildi! 

Karagümrük karşılaşmasında müsabakanın hakemine tepkisi nedeniyle kırmızı kart gören Fatih Terim, bu kararın ardından maçın hakemine söylemlerde bulunmuş ve müsabakanın bitişiyle birlikte yeşil zemine inmişti. PFDK tarafından yapılan değerlendirmede Terim'e kırmızı kart nedeniyle 1, maçın hakemine söylemleri gerekçesiyle 2 ve maç sonunda sahaya inesi nedeniyle de 2 maç olmak üzere toplamda 5 maç men cezası verildi. 

Terim verilen bu karar sonrasında Salı günü oynanılan Göztepe karşılaşmasının yanı sıra Süper Lig'de sırasıyla Trabzonspor, Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında takımın başında yer alamayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0