Terim ceza sonrasında duruşma talep etti!

Karagümrük karşılaşmasında maçın hakemine gösterdiği tepki sonrasında kırmızı kart gören Fatih Terim için açıklanan cezanın ardından kulüp karşı harekete geçti. Deneyimli teknik adama verilen 5 maçlık cezanın resmi tebliği sonrasında hem kulüp olarak hem de bireysel olarak karşı itiraz edilecek.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Karagümrük karşılaşmasında kırmızı kart gören ve sonrasında PFDK tarafından 5 maç ceza alan Fatih Terim itirazda bulunmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam açıklanan cezanın ardından avukatıyla birlikte Tahkim Kurulu'na duruşmalı savunma talebinde bulundu. Terim'in başvurusunun yanı sıra Galatasaray kulübü de, verilen cezaya itiraz ederek daha önce Süper Lig'de kırmızı kart gören teknik direktörlere verilen cezayı emsal olarak gösterecek. 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray tarihçilerinden yazar Melih Şabanoğlu oldu! Atatürk hangi takımlıydı, Fenerbahçe'yi Galatasaraylılar mı kurdu? Cevaplar için yayını izlemeyi unutmayın!


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!    

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0