Belhanda'ya yeni sözleşme yolda!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Younes Belhanda için karar belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in kadro planlarında önemli bir yere sahip olan Faslı oyuncu için "devam" kararı çıktı. 

NTV'de yer alan habere göre; Galatasaray, kariyeri boyunca inişli çıkışlı bir kariyere sahip olan 30 yaşındaki Younes Belhanda için "yeni sözleşme" kararı çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Faslı oyuncuyla senelik 1,5 milyon euro garanti ücret üzerinden 2 yıllık yeni sözleşme önermeye karar verdi. Galatasaray'da mevcut sözleşmesi gereğince bonuslar haricinde 3.35 milyon Euro maaş alan Belhanda, takımın bir diğer yüksek ücret alan yıldızı Sofiane Feghouli ile birlikte indirim yapmayan oyunculardan olmuş ve takımda tartışmalara neden olmuştu.

Younes Belhanda'nın menajerliğini yürüten Fransız menajer D'avila, yıldız isim için geçtiğimiz günlerde "En azından sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacak. Bizim için önemli olan Belhanda'nın Galatasaray'da rahat olması. Galatasaray'ı seviyor. Fatih Terim ile arası iyi ve iyi oynuyor, Belhanda da kalmak istiyor." ifadelerini kullanmıştı.

2017'de 10 milyon euro bonservis bedeliyle Dinamo Kiev'den transfer edilen Belhanda, Galatasaray kariyerinde 116 maça çıktı ve 18 gol, 24 asistlik performans sergiledi.

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray tarihçilerinden yazar Melih Şabanoğlu oldu! Atatürk hangi takımlıydı, Fenerbahçe'yi Galatasaraylılar mı kurdu? Cevaplar için yayını izlemeyi unutmayın!


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!    

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0