Terim'in savunması koronavirüs salgını olacak!

Karagümrük karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrasında maçın hakemine tepkisi ve maç sonu yaşananlar nedeniyle 5 maç ceza alan Fatih Terim, önümüzdeki günlerde cezası nedeniyle Tahkim Kurulu'na savunma verecek. Duruşmalı savunma talep eden İmparator, maç sonu sahaya indiği için kendisine verilen +2 maçlık cezaya "sağlığını" ön plana atarak cevap verecek. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; PFDK'dan 5 maç ceza alan Fatih Terim gelecek hafta Tahkim'e duruşmalı savunma verecek. Tecrübeli hocanın sadece, maç sonrası sahaya girdiği için verilen +2 maçlık cezaya yapacağı itirazda sağlık durumu ve koronavirüs salgını ön planda olacak. Terim tribündeki 100'e yakın koronavirüs testi yaptırmamış kişinin arasından geçmenin sağlığı açısından riskli olacağı için saha kenarına inerek soyunma odasına gittiğini söyleyecek. 67 yaşındaki teknik adam ayrıca antikor üretme süresinin bittiğine dair doktor raporunu da Tahkim Kurulu'na sunacak. Terim 5 maçlık cezasının 3 maça inmesini kuruldan talep edecek.

ÖĞRETMENOĞLU DA ÇAĞRILABİLİR!

Tahkim Kurulu'nun teknik direktör Fatih Terim'i oyundan atan hakem Mustafa Öğretmenoğlu ile de yüz yüze görüşeceği ve yaşananları bir daha dinleyeceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0