BSL | Galatasaray, Bursa'da Motum ile kazandı!


ING Basketbol Süper Ligi’nin 14. haftasında Frutti Extra Bursaspor, Galatasaray‘ı konuk etti.  Kritik mücadeleyi Galatasaray 73-92 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı ve ligde 5. galibiyetini aldı. 

Galatasaray’da Brock Motum 20 sayı – 10 ribaund ile double-double yaptı ve galibiyette büyük rol oynadı. Sarı-kırmızılılarda RJ Hunter da 15 sayıyla galibiyete katkı verdi.

Enerjisi yüksek bir başlangıç yapan takımımız, Johnathan Williams'ın boyalı alandaki etkinliğiyle rakibine üstünlük kurdu. Bir dakika kala bençten gelen Alex Tyus'un post oyunu ile bulduğu sayı ile farkı çift hanelere çıkaran Galatasaray çeyreği 25-16 önde geçti.

İkinci periyotta Frutti Extra Bursaspor'un 7-0'lık serisini RJ Hunter'ın üçlüğü son verdi. Bitime 3.30 kala rakip takım 36-36 eşitliği sağladı ve molaya gidildi. Brock Motum'un kusursuz hücumları ve Daryl Macon'ın üçlüğüyle 7-0'lık seri ile bu kez molayı biz aldırdık: 36-43. İlk devreyi 39-43 üstün kapadık. Brock Motum 9 sayı ve 7 ribauntluk performansıyla öne çıkan isim oldu. 

Üçüncü çeyrekte asıl ritmini yakalayan takımımız, Yiğit Arslan'ın üst üste sayılarıyla periyoda iyi bir start verdi. Kısa sürede 9-0'lık seri yakalayan takımımız, Göksenin Köksal'ın üçlüğü ve Motum'un sayısıyla farkı çift hanelere çıkardı. RJ Hunter'ın bençten girerek üst üste kaydettiği 5 sayı ile farkı 20'li hanelere çıkaran Galalatasaray, son çeyreğe 50-69 üstün gitti. Bu periyotta 26 sayı kaydeden takımımız, rakibi 11 sayıda tuttu.

Son çeyrekte farka rağmen enerjisini düşürmeyen takımımız, Alex Tyus'un savunmada ve hücumda gösterdiği mükemmel performansın yardımıyla çeyrek ortasında 20'li farkı yakaladı. Gösterdiği dirençle farkın erimesine müsaade etmeyen takımımız, mücadeleyi 92-73 kazandı.

Galatasaray'ın istatistikleri: 


Karşılaşmanın özet görüntüleri: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0