Diagne yine attı ama kurtaramadı!

Sezon başında gönderilmek istenen ve oynadığı maçlarda da performansı düşük olan Mbaye Diagne,  takımın yıldızı Radamel Falcao’nun yokluğunda Süper Lig’de forma giydiği son 3 maçta adeta eski günlerine döndüğünün mesajını vermişti. Senegalli oyuncu üstüste 4. maçında da golünü atarken, Karagümrük deplasmanında alınan mağlubiyete engel olamadı.

1-1 biten Kayseri maçında bu sezon ligdeki ilk golünü filelerle buluşturan Diagne, 4-0’lık Rize deplasmanında hat-trick yaptı ve 3-0 kazanılan Hatayspor karşılaşmasını da boş geçmemişti. Son 3 lig sınavında 5 gol atan Senegalli forvet, Karagümrük karşısında da serisini sürdürdü. Tecrübeli forvet, karşılaşmanın 90+3. dakikasında yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen 29 yaşındaki oyuncu, 90+6’da skora eşitliği getirdi. Ancak ev sahibi yine öne geçince, onun attığı gol sadece istatistik hanesine geçmiş oldu.

FCN Blog'da Maraton'un yeni bölümününde Karagümrük maçının teknik ve taktik analizi yapıldı! Galatasaray'a yenilgiyi getiren sebepler neydi? Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0