Galatasaray'a ara yaramıyor!

Galatasaray milli maç dönüşü Alanya'ya kaybetti, tam toparlanırken bir sonraki milli ara dönüşünde Kayseri'yle berabere kaldı. Aslan bu kez 1 haftayı BAY geçti, dönüşte kupada Darıca'yı penaltı golüyle eleyebilirken Karagümrük deplasmanında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Lige verilen bir ara daha Galatasaray'ın puan kaybıyla sonuçlandı. Sarı-Kırmızılılar, maç temposundan her uzak kalışında konsantrasyon sorunu yaşıyor. Bu sezon iyi bir başlangıç yapmışken, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın dönüşünde Alanyaspor'a mağlup olan Galatasaray, ardından toparlanma sürecine girdi. Bir sonraki milli ara dönüşünde ise 10 kişi kalan Kayserispor'dan gol yiyerek maçı berabere bitirdi. Bu kayıp sonrasında tekrar yükselişe geçen Aslan'ın hızını bu defa da BAY haftası kesti. 

O FUTBOLDAN ESER YOK
Ligde önceki haftayı maç oynamadan geçiren Sarı-Kırmızılılar, dönüşte Ziraat Türkiye Kupası'nda Darıca Gençlerbirliği karşısında zorlandı. Rakibini penaltı golüyle eleyen Cim Bom'un Karagümrük karşısında vereceği refleks merak ediliyordu. Aslan hem son 3 lig maçındaki neredeyse tek kale oynadığı futbolundan çok uzaktı. Öyle ki ilk yarıda kaleye isabetli bir şutu yoktu. Ayrıca 90+11'de yenen kontra golü de moralleri bir hayli bozdu.

SIKINTI YAŞAYABİLİRLER
Karagümrük karşısında sadece 3 puan kaybetmeyen Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim gördüğü kırmızı kart nedeniyle ceza alacak. Üst üste Göztepe ve Trabzon'la kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, kulübede sıkıntı yaşaşabilir. Üstelik Marcao da son düdüğün ardından hakem tarafından atıldı ve onun yokluğu da savunma kurgusunu sekteye uğratabilir.

FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümününde Karagümrük maçının teknik ve taktik analizi yapıldı! Galatasaray'a yenilgiyi getiren sebepler neydi? Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0