ELW | Sopron'da ikide sıfır..

Euroleague Women'da mücadele eden Galatasaray kadın basketbol takımı D Grubunun ikinci maçında Macaristan temsilcisi Sopron ile karşılaştı. Rakibi karşısında ilk çeyrek dışında etkisiz bir oyun ortaya koyan Efe Güven'in öğrencileri sahadan 70-58'lik mağlubiyetle ayrılarak grubunda ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. 

Koronavirüs salgını nedeniyle Macaristan'da bubble formatında oynanılan karşılaşmada Galatasaray kadın basketbol takımı mücadeleye Asena Yalçın, Courtney Williams, Cansu Köksal, Anete Steinberga ve Mercedes Russell beşiyle başladı. Başabaş geçen ilk çeyreğin ardından ev sahibi ekip 14-12'lik üstünlükle tamamlarken, ikinci çeyrekte savunmada problemler yaşayan takımımız rakibinin 24 sayı bulmasına engel olamazken rakip potada sadece 13 sayı üretebildi ve devreyi 38-25 geride tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında skora ortak olmak isteyen Galatasaray, her ne kadar savunma direncini arttırsa da özellikle zone alan savunmasında sıkıntı yaşamaya devam etti ve karşılaşmanın üçüncü çeyreğini de 56-41 geride tamamladı. Macaristan ekibinin 15 sayılık farkı korumayı başarmasıyla geçen son çeyrekte takımımız geri dönüş sağlayamadı ve Sopron'da ikinci maçından da mağlup ayrıldı.

Efe Güven mücadelede 2 dakika süre alan Sude ve 5 dakika süre alan Zofia dışında toplamda 7 kişilik bir rotasyon denedi. Galatasaray kadın basketbol takımının istatistik dağılımı şu şekilde oldu. 

Pelin Bilgiç - 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, 
Quanitra Hollingsworth - 12 sayı, 6 ribaund, 1 blok
Anete Steinberga - 7 sayı, 9 ribaund, 3 asist, 
Courtney Williams - 15 sayı, 7 ribaund, 1 asist, 1 top çalma
Mercedes Russell - 9 sayı, 5 ribaund, 
Asena Yalçın - 2 sayı, 3 asist
Cansu Köksal - 0 sayı, 2 ribaund, 
Zofia Hruscakova - 0 sayı, 2 ribaund
Sude Yılmaz - 0 sayı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0