Koronavirüs sonrası Scott Piri'den özel program!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ligde bay geçilen haftanın ardından kupada oynanılan Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında rotasyon yaparken bazı isimlerden memnun kalmadı. Deneyimli teknik adam koronavirüs hastalığını yenen yıldızların ise fiziksel olarak eksiklerini gidermek için performans antrenörü Scott Piri ile özel olarak görüştü. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ligdeki son üç mücadelesinde iyi oyunun yanı sıra yedi puan çıkarmayı başaran Galatasaray, hafta içi mesaisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda da bir üst tura çıktı. Aslan, zayıf rakibi Darıca Gençlerbirliği’ni 1-0’la geçmesine rağmen düşük tempodaki futbolu ve özellikle ikinci devredeki oyunu eleştirildi. Fatih Terim kupa mücadelesinde hastalıktan çıkan ve sakatlıktan dönen isimleri tercih etmişti. Bu isimlerin tam olarak hazır olmadığı biliniyor ve kupa mücadelesi bir anlamda test sınavı olarak da değerlendiriliyordu ancak o isimler testi başarılı bir şekilde geçemedi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrasında performans antrenörü Scott Piri ile yaptığı görüşmede fizik olarak yetersiz gördüğü isimlere özel program verilmesini ve lige hazır hâle getirilmelerini istedi. 

Darıca Gençlerbirliği karşısında özellikle Younes Belhanda ve Arda Turan'ın fiziksel olarak yetersiz bir oyun sergilemesi dikkat çekerken, görev yapan kaleci Okan Kocuk'a pek iş düşmemişti. Maça sol bekte başlayıp daha sonra kendi mevkisi olan sağ beke geçen Omar Elabdellaoui'nin fiziksel olarak bir sıkıntısı olmadığı görüldü. Hastalığı yenen isimlerden birisi olan Ryan Babel ise mücadelede görev yapmamıştı. 

FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümünü kaçırmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0