Falcao için son talip Meksika'dan!

Galatasaray'a geldiği günden beri sakatlıklarla boğuşan ve bu sezon yine uzun bir süredir takımdan uzak kalan Radamel Falcao için her geçen gün yeni bir iddia gündeme geliyor. Kolombiyalı yıldız oyuncuyla devre arasında yolların ayrılması beklenirken, Amerika'ya gitmesi beklenen oyuncu için Meksika kulüplerinin devreye girdiği belirtildi! 

Meksika basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ile devre arasında yollarını ayırması beklenen Radamel Falcao için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Amerika'ya gitmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Kolombiyalı yıldız golcü için Meksika Ligi takımlarından iki kulübün devreye girdiği öğrenildi. Radamel Falcao'nun temsil haklarını elinde bulunduran bazı menajerlerin oyuncuyu Meksika kulüplerine önerdiği ve dört kulüpten 2 tanesinin Falcao'nun transferi için ekonomik şartları sorduğu belirtildi. Falcao'ya ilgi gösteren takımların adlarıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Falcao ile ses getirmek isteyen bir takımın kasasından yüklü bir miktarı çıkarmaya hazır olduğu iddia edildi.

Meksika'dan bazı gazeteler bu takımların 'Monterrey' ve 'America' olduğunu, bazıları ise 'Cruz Azul' ya da 'Guadalajara' olabileceğini iddia etti.

52 GÜNDÜR TAKIMDAN UZAKTA
Galatasaray'da ilk sezonunda aşil tendonundan ciddi bir sakatlık yaşayan ve uzun bir süre takımdan uzak kalan Radamel Falcao bu sezona etkili başlamıştı. Ancak yıldız golcü takip eden haftalarda sakatlık sorunları yaşamaya başladı. Son olarak üst adalesinden sakatlanan Kolombiyalı yıldız yaklaşık 52 gündür takımdan uzak kaldı. Son olarak 24 Ekim'deki BB Erzurumspor karşısında oynayan 34 yaşındaki futbolcu, kupada oynanılan Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında da kadroda yer almadı. Hafta sonu oynanacak olan Karagümrük maçında da kadroda olması beklenmeyen Radamel Falcao böylelikle oynadığı maç sayısıyla - kaçırdığı maç sayısı eşitlenmiş (29 maç) olacak. 

Galatasaray'a transferinden bu yana 472 gün geçen Falcao, bu sürenin 155 gününü sakat olarak geçirdi ve büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümünü kaçırmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0